Historien bag MALT

Med en brændende passion for det klassiske håndværk
tør vi respektfuld give smørrebrød et morderne twist
Læs mere
SMØRREBRØD MED PASSION & KÆRLIGHED

Håndarbejdet i et godt stykke dansk smørrebrød

Velkommen til Frokost restaurant MALT.
Vi serverer klassisk dansk, højtbelagt smørrebrød – med et moderne strejf, hvor alt
er lavet fra bunden af, ligesom vores rugbrød er hjemmebagt med MALT naturligvis! På MALT handler det i alt sin enkelthed om det gode håndværk – og ikke mindst om smag – masser af smag! Vores fokus er på gode råvarer og klassisk velsmag – og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Så kom ind og nyd det gode liv … og en lækker frokost, som serveres i hyggelige og uformelle rammer midt i Køge By’s historiske centrum. Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Historien om Torvet 19

I 1800-tallet var der mange brændevinsbrænderier i Køge, da dette var et vigtigt aktiv for kornhandlerne, der som supplement kunne fremstille den tids brændevin . Det benyttede man sig også af på Torvet 19. Her havde ejerne nemlig indrettet en del af bygningen til brændevinsbrænderi. Korn var grundlaget for fremstilling af brændevinen -og biproduktet, den såkaldte Mask, var egnet som foder til køerne, der opholdte sig i gården.

Toldvæsnet kunne i 1869 oplyse, at der dette år blev fremstillet 431.000 potter brændevin i Køge -og til de knap 3100 indbyggere, var der mange beværtninger, hvor man kunne slukke tørsten og det fortsætter den dag i dag!

Håndværket i smørrebrød er sammensat med videnskab

Hjemmelavet snaps på generations-båret opskrifter

Vi serverer øl fra det lokale bryghus på Køge havn

At gøre en hovedret til et lækkert smagfuldt smørrebrød

Hvorfor ikke nyde livet med en god frokost sammen med familie, venner og forretningsforbindelser i en jordnær, afslappet og hyggelig atmosfærer.

Menukort

Stort udvalg i kompromisløs smørrebrød

Se menukort

Selskaber

Nærhed og gode smage til det modne publikum

Læs mere

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os

Christian Krüger Dannevang

“For mig betyder det rigtig meget hvor råvarerne kommer fra og hvordan de bliver behandlet. Jeg vil altid sikre, at vores kunder får et måltid der er lavet af rene og gerne lokale varer fordi jeg mener det er den eneste vej til at levere et måltid af den kvalitet som vi gerne vil stå inde for her på Frokost MALT”

Betina Krüger Dannevang

“Det med at være ”på” og have travlt med servicere er bare så fedt. Det er det jeg elsker ved mit arbejde, så jeg ved at gæsterne vil få den bedst mulige service og oplevelse, så de går herfra med et smil på læben og lysten til at komme igen.”

Book bord